Monday 9 January 2012

Forskel mellem Mine damer og Gents Ure!


Forestil dig en dag, når du går ind i en fest med din kone og pludselig møde en gammel ven fra college, med hvem du har brugt et kvalitets tid. På det første møde du ryster hånd med hinanden og gå videre til festen. Efter et stykke tid, kommer den gamle ven til dig og hvisker i øret, at du er iført den forkerte ur. Faktisk var det et dameur, som du ikke kunne genkende. Og respektere din status, gjorde andre ikke point ud af det tidligere. Men kan din ven ikke lade dig selv, det er derfor, han fortalte dig det faktum. 

I ovenstående situation, kan du føle forlegenhed? Nå, det er ikke helt umuligt. Ser man på nuværende stilarter og ser af ure, nogle gange bliver det ganske vanskeligt at skelne mellem en Herre ure og et dameur. Nå, kan forskellen være der, men faktum er, at de grundlæggende forskelle mellem en Gent har ur og et dame ure er altid den samme.

Her er nogle af forskellene mellem ure til mand og kvinde,

1) Den første grundlæggende forskel er afgjort størrelsen af ​​uret. De tilfælde af mandens ure er forholdsvis meget større end de damer ure. Ser man på størrelsen af ​​uret kan du nemt se, om det er menneskets ur eller et dameur.

2) Også mandens ure er betydeligt tungere end kvindens ure. Man elsker at bære tunge ure, dog damer ønsker at holde dem så lette som muligt, fordi sammen med uret, de elsker at bære nogle andre beklædningsgenstande også.

3) Så forskellen kommer i form af farve. Den kærlighed for farve virkelig skildrer i manden og kvinden ure. Du kan mange forskellige farver som pink, blå, lilla etc. i kvindens ure, hvilket er væsentligt mangler i en mands ur. Du bør finde primært sort, sølv, guld og hvid farve i en mands ur.

4) Der er også forskel på funktionaliteten i både ure. Du vil finde masser af funktioner i en mands ur, som er sjældne at finde i en kvindes ur.

No comments:

Post a Comment